top of page
Search
  • Writer's pictureBeleznay Diána

Mihály Aladár motorbalesete

Milyen tényezők jelezhetik előre Mihály Aladár nevében és születési képletében a későbbi súlyos közlekedési baleset lehetőségét?

A közlekedési baleset időpontja: 2018.05.22, Budapest


(Számmisztika / Pitagorasz régi és új numerológia, Kabbalisztikus megközelítés illetve Asztrológiai elemzés)


Mivel egy kedves, közeli festő ismerősről van szó, így könnyen be tudtam pontosítani a születés időpontját.

A festőművész ismerősöm alapos, precíz típus (Sorsmisszió száma egyébként 34/7 – amiből a 4-es ezt alá is támasztja). Éppen sietett motorjával valahova, és mivel a baleset időpontjában a Pitagorasz szerinti 5. évében volt, a sok hirtelen változás, esetleges kapkodás következtében akkor a baleset könnyen előfordulhatott.

Nevében lévő Y betű arra enged következtetni, hogy hosszú, szenvedésekkel teli hónapokat kellett elviselnie, az átlagembernél jóval nehezebb utat kellett bejárnia. Az R betű betegségre, de felépülésre és ezután gyógyító tevékenységre mutat, amit későbbekben a festészetben valósított meg.

A Kabbalisztikus megközelítésben, a 47 éves kora utáni időszakban a születés számaiból adódó számkombináció: 9097, melyben a 909 a teljes bukást, a padlóra kerülést jelzi, a 79 pedig lelki betegség és depresszió veszélyét, amiről ő maga is többször panaszkodott a baleset kapcsán.

A születési Radix képletében a 3. házban aktivizálódó Mars egyértelműen meghozta a közlekedési balesetet, és a művész adott éves Szolár horoszkópja is a 3-as ház analógiáit, eseményeit erősíti.


Mivel a horoszkópja szerint élete során meg kell éljen kiszolgáltatottságot, ez ebben az esetben, - a baleset következtében – meg is történt: mind anyagi, mind lelki és mind fizikai téren egyaránt. A hivatásában hátráltatva volt a balesete miatt, ezért a megrendelők nem tudtak neki fizetni (ami az anyagi kiszolgáltatottság), a lelki trauma, amelyet fel kellett dolgoznia, visszavetette a művészi munkájában (lelki kiszolgáltatottság) és hónapokig kórházi kezelésre szorult (fizikai kiszolgáltatottság).

A közlekedési baleset sokkal súlyosabb is lehetett volna, de a Szolár horoszkópja szerint ez nem volt indokolt.

60 views0 comments

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page